Company Stars - online assessment, persoonlijkheidstest, geschiktheidsonderzoek, competentietest - Argentrade recensie

Argentrade

“Voor werving en selectie van onze traders en shipping managers gebruiken wij naar tevredenheid de online Company Stars test. Vooral inzicht in sales stijlen, is iemand een hunter of een farmer,  is interessant. Daarnaast wordt er helder , in  1 oogopslag in het selectie diagram, de mate waarin 14 competenties bij de kandidaten aanwezig zijn, weergegeven. Naast de Company Stars test gebruiken wij ook de intelligentiemodule om een compleet beeld van de kandidaat te verkrijgen.” – Hans Limburg, Eigenaar en oprichter Argentrade International B.V.

Over Argentrade

Argentrade International is een wereldwijd handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in een divers scala aan diepgevroren levensmiddelen, waaronder gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, groenten en friet. Het bedrijf heeft een focus op nichemarkten over de hele wereld en voorziet internationale klanten van hoogwaardige producten.

Sinds 1993 heeft Argentrade een reputatie opgebouwd als betrouwbare en servicegerichte handelspartner. Het hoofdkantoor is strategisch gevestigd in Rotterdam, het hart van Europa’s grootste haven. De toewijding om topkwaliteit diepgevroren levensmiddelen te leveren, komt tot uiting in de dagelijkse handel in grote volumes.

Om ervoor te zorgen dat de producten efficiënt van A naar B worden vervoerd, beschikt Argentrade over een team van ervaren en toegewijde logistieke specialisten. Het bedrijf is trots op de twee eigen merken, Coldstars en Crystal Cold, die bekendheid genieten in de markt en garant staan voor hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen.

De oplossing

Argentrade maakt gebruik van de Company Stars & Management Stars-test voor de selectie en ontwikkeling van traders. Deze traders werken wereldwijd en zijn betrokken bij de internationale in- en verkoop van bulkvoedselproducten. Onze salesmodule van de Company Stars test biedt inzicht in de unieke persoonlijkheid en verborgen ‘sales’ drijfveren van kandidaten. We kijken of ze hunters/acquisiteurs zijn of meer gericht op relatiebeheer. Daarnaast beoordelen we of ze in staat zijn het overzicht te behouden en besluitvaardig te zijn bij het sluiten van deals. De salesmodule biedt handvatten om de juiste internationale verkopers/handelaren te selecteren of hen verder te ontwikkelen.

Selectieadvies gebaseerd op drijfveren en competenties

Argentrade wilde het potentieel van haar traders en managers in kaart brengen en potentiële nieuwe medewerkers online laten testen voordat er een arbeidsaanbieding wordt gedaan. Na het afnemen van de testen ontvangt men zeer concreet selectieadvies op basis van de verzamelde data, zoals de percentuele slaagkans, en/of specifieke ontwikkelpunten per competentie. Op deze manier dragen we bij aan het creëren van sterke medewerkers en teams.

Alle genoemde acties en processen kunnen eenvoudig worden beheerd en uitgevoerd door HR en managers via het Company Stars-dashboard. Zodra een account is aangemaakt, begeleidt onze professionele supportafdeling u om het gewenste resultaat te bereiken.

Meer informatie over Argentrade vindt u hier.