SALES TOOL

Vragen? Neem contact met ons op.

SNEL INZICHT IN SALESTALENT

Sales selectie & ontwikkeltool
 • Online Assessment 45 minuten

 • Selectie- en/of ontwikkelrapportage

 • Inzicht in sales persoonlijkheid & sales drijfveren

 • Commerciële ontwikkelpunten van medewerkers/managers

De Company Stars profielen kunnen verkoopteams helpen met het ontwikkelen van effectieve verkoopstrategieën om een groter klantenbestand op te bouwen. Laat Company Stars onderdeel uitmaken van uw businessmodel en verbeter uw verkoop en marketing.

Selectie: past de sollicitant bij de functie en cultuur van uw bedrijf? Selecteer gemakkelijk professionals, account- / salesmanagers en managers, ontvang daartoe snel een heldere rapportage en een ‘spinnewiel’ waarin direct de sterktes en zwaktes worden weergegeven, zodat u kunt selecteren.

Ontwikkel: door de eigen verkoopstijl van de medewerkers te versterken en aan te passen aan de klant is een meer effectieve communicatie rond klantbehoeften te realiseren. Een goede verkoper moet immers in staat zijn om een passende houding aan te nemen en/of zaken aan te bieden waar de klant behoefte aan heeft.

Doel: welk salesprofiel heeft de medewerker?

Mensen met het juiste commerciële talent kunnen het verschil maken. Deen maakt de ‘onzichtbare bouwstenen van succes zichtbaar’ en ‘toont’ het karakter van medewerkers. Wij testen op persoonlijkheid, competenties, stressbeeld & drijfveren. Door ons salescompetentiewiel ziet u in één oogopslag of de medewerker geschikt is voor een salesfunctie en/of de medewerker een ‘Hunter’ of een ‘Farmer’ is, over gevoel beschikt voor business development.

Inzicht: commerciële competenties, 21 drijfveren & stressbeeld

Bij selectievraagstukken benutten wij onze unieke online commerciële testinstrumenten om iemands karakter en salestalent te ontrafelen en zijn wij in staat op langere termijn de slaagkans en afbreukrisico’s van medewerkers te bepalen. Alle testonderdelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke modellen en onderzoek. Naast de score op zes salescompetenties, stressbeeld en 21 drijfveren verkrijgt u eveneens concrete sales ontwikkeltips.

Uniek: zelfbeeld versus objectief beeld

Deen is licentiehouder van de ‘Company Stars’ test en geeft een unieke inkijk in het zelfbeeld van de medewerker en het objectief beeld. Ga het gesprek met de medewerker aan, bespreek hoe hij/zij zichzelf ziet en hoe anderen hem/haar zien.

Resultaat: juiste selectiebeslissingen en concrete ‘sales’ ontwikkeltips

Een volledige rapportage waarop u gefundeerd beslissingen kunt nemen. Sterker nog ook bij een online commercieel selectie-assessment verkrijgt u naast ontwikkelpunten ook concrete uitgebreide ontwikkeltips of en hoe de medewerker zich in een commerciële functie kan ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van coaching. Krijg zicht op het verkooptalent, zet verkopers in op het talent wat zij hebben en versterk dat.

Online dashboard

Alle testuitslagen van uw medewerkers kunt u inzien op ons geavanceerde en gebruikervriendelijke dashboard, zodat u de kwaliteit van uw recruitment kunt opslaan en volgen. Via een persoonlijke inlogcode is deze informatie voor u 24/7 beschikbaar. Zet snel online onze betrouwbare en valide psychologische tests klaar op elk moment binnen uw HR-procedure.

Verbeter uw salesteam

Verbeter eenvoudig het succes van commerciële medewerkers en het gehele salesteam door:

 1. De sterke punten van de commercieel medewerker of het salesteam te identificeren;
 2. Elke commercieel medewerker te laten ontdekken wat zijn individuele verkoopstijl is;
 3. Te leren hoe met succes de eigen verkoopstijl te verbeteren om aan de behoeften van de klant te voldoen;
 4. Te ontdekken hoe vanuit de eigen stijl het best contact kan worden gemaakt met een breed scala aan persoonlijkheidstypen (klanten) en te ‘spiegelen’;
 5. Na te gaan op teamniveau waar sterktes en blinde vlekken of valkuilen liggen.

BEKIJK TWEE COMPETENTIES

6 UNIEKE KENMERKEN VAN COMPANY STARS

Geen licentie- & trainingskosten

De vragenlijsten zijn niet/beperkt gevoelig voor sociaal wenselijke invulling

Vul online in hoe zwaar competenties per functie wegen

Vergelijk het zelfbeeld van de kandidaat met de objectieve testscore

Inzetbaar voor selectie & ontwikkeling

Inzicht in sales- en managementstijlen

4 EENVOUDIGE STAPPEN

Dieper duiken in de salesmodule. Hoe werkt het?

STAP 1

Maak een account aan door eerst contact met een adviseur te leggen. Klik hier om contact op te nemen. 

STAP 2

Kies de gewenste scores op de competenties, de verborgen werkvoorkeuren en de drijfveren van de medewerker.

STAP 3

Kies een rapportagevorm:

 • Selectie- of ontwikkelrapportage of beide
 • Professional, sales of management of combinatie daarvan

STAP 4

De uitslag wordt o.a. in de selectieplot weergegeven. De sollicitant wordt in een selectieplot weergegeven in het blauw en vergeleken met de 14 gewenste competenties die van belang zijn voor de functie.

EEN VOORBEELDRAPPORTAGE

Meer informatie nodig?

Vul het formulier in en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.