MANAGEMENT STARS TEST

Vragen? Neem contact met ons op.

Select & develop your Management Stars

Wij leren organisaties hoe zij de juiste management selecties kunnen maken, het aanwezige managementpotentieel kunnen ontwikkelen en effectieve & samenwerkingsgerichte teams kunnen creëren. Bedrijfs- en individuele prestaties en doelstellingen worden behaald, organisatie & teamresultaten worden verbeterd.

Hoe bereiken we dat?

De Management Star tests van Companystars zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Onze multilayer test geeft inzicht in de unieke persoonlijkheid, ‘verborgen’ drijfveren en groeipotentie van managers, zodat zij persoonlijk kunnen groeien, excelleren en bijdragen aan het succes van de organisatie. Met deze inzichten kunnen managers met passie, energie en discipline hun verantwoordelijkheden en uitdagingen aangaan, waardoor we het purpose driven werkgeverschap en collective value creation stimuleren en vergroten.

Afhankelijk van de fase waarin de organisatie zich bevindt en de groeidoelstellingen, faciliteren wij bedrijven om de juiste managers te behouden en te laten ontwikkelen en/of aan te trekken om snel in te passen.

Data-analyse/GAP
Dit doen wij op basis van een unieke data-analyse die de ‘gap’ tussen goed presterende en nieuw te werven managers in kaart brengt en de percentuele slaagkans direct weergeeft. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de gewenste organisatiedoelen van onze klanten worden behaald en dat managers en managementteams op de juiste plaats terechtkomen.

Training

Wij begeleiden en trainen C-level- en HR-managers bij het interpreteren van de uitkomsten van onze Managementstars-tests en hoe ze hiermee aan de slag kunnen om zichzelf continu te kunnen ontwikkelen. Managers die discipline, aandacht en voldoende tijd besteden aan hun eigen ontwikkeling, zijn in staat om creatief en efficiënt problemen op te lossen waarmee ze worden geconfronteerd. Dit stelt hen in staat om een snel veranderende omgeving het hoofd te bieden en de organisatie te laten groeien.

Referenties/Casestudie

Ontdek hoe succesvolle bedrijven onze unieke testmethoden hebben toegepast om hun managers en teams naar ongekende hoogtes te brengen. Bezoek onze studiecases pagina en laat je inspireren door de verhalen van onze tevreden klanten!