COMPANY STARS TESTS

Vragen? Neem contact met ons op.

cropped-ms-icon-310x310-1.png

Wat Company Stars onderscheidt:

Company Stars onderscheidt zich van andere testaanbieders doordat het zich expliciet positioneert in het kwalitatief hogere segment van de markt. De Company en Management Stars tests vervangen het traditionele assessment dat niet online plaatsvindt, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige testoplossing tegen een betaalbare prijs.

Company Stars is uniek doordat deze is gebaseerd op decennia ervaring en voortdurend is verbeterd op basis van input van klanten en academische wereld. Dit betekent dat de test steeds aangepast wordt aan de veranderende behoeften van de markt en de nieuwste inzichten uit de wetenschap met behulp van ‘data-science’. Met onze multilayer test  bieden wij inzicht in de unieke persoonlijkheid en verborgen drijfveren, zodat ze kunnen excelleren en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Met onze data driven Company Stars tests motiveren wij professionals om zichzelf te ontwikkelen, zodat individuele prestaties en doelstellingen worden behaald.

Daarnaast helpen wij organisaties bij het maken van de juiste selecties, het ontwikkelen van hun professionals, managers en teams, en het creëren van effectieve samenwerkingsrelaties.

cropped-ms-icon-310x310-1.png
cropped-ms-icon-310x310-1.png

Hoe bereiken we dit?

De Company Stars tests zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Onze multilayer test  biedt inzicht in de unieke persoonlijkheid, ‘verborgen’ drijfveren en groeipotentie van professionals, zodat zij persoonlijk kunnen groeien, excelleren en kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie. Door deze inzichten kunnen zij met passie, energie en discipline hun verantwoordelijkheden en uitdagingen in de juiste positie aangaan. Hiermee stimuleren en vergroten we het purpose-driven werkgeverschap en collective value creation.
Afhankelijk van de fase waarin de organisatie zich bevindt en waar de organisatie naar toe wil groeien, faciliteren wij jouw bedrijf om de juiste professionals voor die fase te behouden en hen te laten meegroeien.

Closeup of a call center employee with headset at workplace

TELEFONISCH CONSULT

De unieke toevoeging aan het Company Stars pakket is het telefonisch consult van een psycholoog ten behoeve van een selectie/aanname advies. In een gesprek van circa 30 minuten geeft de psycholoog u toelichting over hoe u de resultaten die de kandidaat heeft behaalt kunt interpreteren en adviseert hij/zij u over of het profiel van de kandidaat geschikt is voor een specifieke functie.

De kandidaat zelf heeft tevens de optie om zijn/haar resultaten kort te bespreken met de psycholoog, mocht hij/zij hier behoefte aan hebben:

  • Telefonisch consult van 30 minuten van een psycholoog;
  • Selectie/aanname advies en toelichting over interpretatie van resultaten;
  • Optioneel: toelichting over resultaten aan de kandidaat.