DOE EEN COMPANY STARS TEST

Everyone can be a Company Star, in the ‘right’ position
company-stars-spinnewiel-v2

Hoe weet u of de juiste personen op de juiste posities werken?

Hoe kunt u mensen behouden en laten doorgroeien in uw organisatie? Heeft u het idee dat het bedrijf nu niet verder groeit en geen idee waar dit aan ligt? Kent u de drijfveren en werkvoorkeuren van uw team of de managementstijl van uw MT leden? Waar liggen hun kracht en ontwikkelpunten? De Company Stars test helpt u hier inzicht in te verkrijgen.

Onderzoek onder 500 managers geeft aan dat zij persoonlijkheid verkiezen boven IQ en EQ als belangrijkste factor voor succes. Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werkzaamheden die het dichtst bij hun persoonlijkheid en drijfveren aansluiten. In de Company Stars test krijgt u inzicht in 21 drijfveren, die wij hebben vertaald naar 14 competenties/talenten. Maak optimaal gebruik van uw authenticiteit en talenten en kies functies die daar goed bij aansluiten. Mensen die zichzelf goed kennen, zijn het beste in staat hun talenten aan te spreken en zullen werken vanuit interesse en passie! Company Stars kan daaraan bijdragen.

Wat is Company Stars?

Company Stars is opgebouwd uit 2 persoonlijkheidsvragenlijsten waarvan de uitkomsten worden weergegeven in 5 kleurtypen. In de eerste vragenlijst beschrijft de kandidaat zichzelf, het zogenaamde zelfbeeld. De vragen uit de tweede vragenlijst (drijfveren), noemen wij het objectief beeld en zijn dusdanig geformuleerd dat niet eenvoudig valt te herleiden welke vraag uiteindelijk leidt tot welke kleur. Naast de vijf kleuren bestaat de kans dat er een zesde kleur wordt gevormd, namelijk de kleur oranje en deze staat voor ‘ondernemerschap’. 

De test is snel online af te nemen en is goed beveiligd. Rapportages worden direct naar u gemaild in PDF format en deze zijn duidelijk en helder met tekst en beeld. 

AANTAL TEST DOWNLOADS

0

6 UNIEKE KENMERKEN VAN COMPANY STARS

Geen licentie- & trainingskosten

De vragenlijsten zijn niet/beperkt gevoelig voor sociaal wenselijke invulling

Vul online in hoe zwaar competenties per functie wegen

Vergelijk het zelfbeeld van de kandidaat met de objectieve testscore

Inzetbaar voor selectie & ontwikkeling

Inzicht in sales- en managementstijlen

REFERENTIES

VRAAG NU DE TEST AAN

U ontvangt inloggegevens zodat u uw test kan afnemen.