Company Stars - online assessment, persoonlijkheidstest, geschiktheidsonderzoek, competentietest - Haan recensie

De Haan

“Sinds februari 2019 maken wij gebruik van Company stars van Deen, een snelle en goede test die ons perfect inzicht geeft of wij de juiste kandidaat binnen halen, maar ook of wij binnen onze organisatie mensen hebben welke kunnen doorstromen naar een hoger niveau. Behalve inzicht in het type persoon (door middel van kleurencombinaties) zie je ook goed of iemand goed om kan gaan met een stressvolle situatie. Wat in onze branche essentieel is.” – Patrick Vanwersch, Exploitatie Manager De Haan Minerale Oliën B.V.

Over De Haan

De Haan Minerale Oliën B.V. is onderdeel van de Hametha groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. De tankstations zijn gelegen op strategische en makkelijk bereikbare plaatsen in het gehele land. Verder levert De Haan Minerale Oliën via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice brandstoffen aan zelfstandige dealerstations, waardoor het netwerk een landelijke dekking kent.

De Haan Minerale Oliën B.V. is een gezond familiebedrijf met stevige takken in de tankstationbranche en de tankopslagbranche. Het bedrijf is in staat om een landelijk dekkend netwerk van tankstations te exploiteren en te voorzien in de wensen en behoeften van de hedendaagse klant. Door de moderne voorzieningen van de stations en de servicegerichte instelling van de medewerkers, is De Haan Minerale Oliën in staat om zowel particuliere als zakelijke rijders te bedienen.

De oplossing

De Company Stars & Management Stars-test wordt ingezet voor de selectie- en ontwikkeling van medewerkers, managers en C-level functies. Deze test biedt inzicht in de unieke persoonlijkheid en verborgen drijfveren van kandidaten, wat waardevolle informatie oplevert voor het selecteren van geschikte kandidaten en het bevorderen van hun ontwikkeling.

Selectieadvies gebaseerd op drijfveren en competenties

Afhankelijk van de groeifase en doelen van de organisatie worden talent en ondernemerschap gedetecteerd, waarbij nieuwe managers worden vergeleken met goed presterende leidinggevenden om de organisatie te versterken. Er wordt concreet selectieadvies gegeven op basis van data, zoals de percentuele slaagkans, en/of specifieke ontwikkelpunten per competentie. Hiermee wordt bijgedragen aan het creëren van sterke managers en managementteams.

Data-analyse en regionale managementstijl

Door middel van voortdurende data-analyse wordt het ideale normprofiel verder verfijnd. Er worden zelfs communicatie- en managementverschillen per provincie in Nederland geïdentificeerd, waarbij de meest geschikte stijl regionaal afhankelijk is. Door het aanpassen van normprofielen per regio, in plaats van één profiel voor heel Nederland, kan HR sneller werven en betere resultaten behalen.

Alle genoemde acties en processen kunnen eenvoudig worden beheerd en uitgevoerd door HR en managers via het Company Stars-dashboard. Zodra een account is aangemaakt, begeleidt onze professionele supportafdeling u om het gewenste resultaat te bereiken.

Meer informatie over De Haan Minerale Oliën vindt u hier