Over

Missie: Wij willen ervoor zorgen dat managers en managementteams met passie en energie hun verantwoordelijkheden en uitdagingen aangaan door inzicht te bieden in hun unieke persoonlijkheid en drijfveren. Zo kunnen zij persoonlijk groeien en bijdragen aan het succes van hun organisatie. Wij geloven in purpose-driven werkgeverschap en willen elke onderneming hierin ondersteunen.

Visie: Onze visie is dat iedereen een ster kan zijn binnen een organisatie, op voorwaarde dat zij zich in de juiste positie bevinden en hun talenten en drijfveren optimaal benutten. Wij willen organisaties helpen bij het selecteren van de juiste managers en managementteams ontwikkelen/trainen, zodat zij de gewenste organisatiedoelen behalen en collectieve waardecreatie bereiken.

Geschiedenis Company Stars

Company Stars is een online platform, waarin we onder dezelfde naam ook de Company Stars tests op de markt brengen. Company Stars b.v. heeft hierbij samengewerkt met Deen voor de ontwikkeling van de tests. Deen is de exclusieve distributiepartner van de Company Stars test en heeft deze, voor de Europese markt, in licentie namens Worldaspect B.V.

De tests die Company Stars uitgeeft zijn betrouwbare en bewezen instrumenten om ‘verborgen’ drijfveren & persoonlijkheid in kaart te brengen. De tests zijn ontwikkeld door Company Stars in samenwerking met verschillende wetenschappelijke instituties, waaronder universiteiten en gedragswetenschap centra.

Company Stars is speciaal gericht op de ontwikkeling en selectie van (sales)managers accountmanagers, professionals en (management)teams. Door middel van deze methode kunnen bedrijven beter inzicht krijgen in de sterke punten en aandachtspunten van hun werknemers en teams, en zo gerichte ontwikkeling en selectie mogelijk maken. Met een bewezen trackrecord van betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde methoden is Company Stars een waardevol hulpmiddel voor elke organisatie die zijn managers en professionals serieus neemt en hun potentieel wil benutten.

De psychologen die aan Company Stars werken zijn ervaren onderzoekers. Dit zorgt ervoor dat de testmethoden en analyses van Company Stars van de hoogste kwaliteit zijn. Het doel van Company Stars is om inzicht te geven in de karaktertrekken en diepgewortelde ‘verborgen’ drijfveren. De testuitslagen geven een beeld van hoe iemand presteert en welke sterke kanten en valkuilen daarbij horen en hoe hij/zij zich kan ontwikkelen.

De wortels van Deen

De geschiedenis van Deen gaat terug tot 1937, toen L. Deen zich vestigde als zelfstandig adviseur in Rotterdam, als een van de vier pioniers op het gebied van werving en selectie. In 1987 droeg Deen zijn activiteiten over aan drs. G.P. Hazelzet, die het bureau heeft overgenomen. Vervolgens is de organisatie overgenomen en uitgebreid door drs. Frank P. Hazelzet en dr. Gertrude Smit. Sindsdien heeft Deen zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de branche, met een uitgebreid dienstenpakket dat onder andere online en offline assessments, Executive Search & Recruitment en Management Development omvat. Bij Deen staat kwaliteit voorop en dit wordt bevestigd door onze preferred partner contracten en hoge betrouwbaarheid & kwaliteit van adviezen over een lange tot zeer lange periode.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Company Stars is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en is gebaseerd op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van persoonlijkheidspsychologie. Het doel was om een psychometrisch instrument te ontwikkelen dat organisaties kan ondersteunen bij de ontwikkeling en selectie van managers, sales accountmanagers, professionals en (management)teams.

Company Stars is ontwikkeld door een team van ervaren psychologen en drs. FP. Hazelzet die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in het vakgebied, waardoor de test gebaseerd is op een breed scala aan kennis en inzichten. Dit team heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de belangrijkste persoonlijkheidsdimensies en hoe deze van invloed zijn op gedrag en prestaties. Door deze diepgaande kennis van persoonlijkheid en gedrag is Company Stars in staat om organisaties te helpen bij het selecteren van de beste kandidaten voor een functie en het ontwikkelen van managers en professionals.

Het wetenschappelijke onderzoek achter Company Stars is voortdurend in ontwikkeling en wordt regelmatig geüpdatet op basis van nieuwe inzichten en feedback & data van afnemers. Hierdoor kan Company Stars blijven voldoen aan de hoge normen die we stellen aan onze wetenschappelijke instrumenten en voorzien we onze klanten van de meest actuele en betrouwbare testinformatie.

Wat Company Stars onderscheidt:

Company Stars onderscheidt zich van andere testaanbieders doordat het zich expliciet positioneert in het kwalitatief hogere segment van de markt. De Company en Management Stars tests vervangen in bepaalde gevallen het traditionele assessment dat niet online plaatsvindt waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige testoplossing tegen een betaalbare prijs.

Daarnaast is Company Stars uniek doordat deze is gebaseerd op decennia ervaring en voortdurend is verbeterd op basis van input van klanten en academische wereld. Dit betekent dat de test steeds aangepast wordt aan de veranderende behoeften van de markt en de nieuwste inzichten uit de wetenschap met behulp van data-science. Een voorbeeld hiervan is 24/7 data-analyse dat de ‘gap’ tussen de goed presterende en de nieuw te werven managers ‘real-time’ in kaart wordt gebracht en een percentuele slaagkans wordt weergegeven. Zo worden de gewenste organisatiedoelen van onze klanten behaald en krijgen wij managers en managementteams op de juiste plaats.

Met onze multilayer test bieden wij inzicht in de unieke persoonlijkheid en verborgen drijfveren, zodat ze kunnen excelleren en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

6 UNIEKE KENMERKEN VAN COMPANY STARS

Persoonlijk gesprek en uitleg door psychologenteam via online chat en of per telefoon

Aantoonbare groei van onze klanten, zie referenties!

De test is betaalbaar, van hoogwaardige kwaliteit en vervangt de face-to face traditionele assessments op management en C-level niveau

Company Stars heeft al jaren zijn waarde bewezen in onze assessment praktijk

Met onze multilayer test bieden wij inzicht in de unieke persoonlijkheid en verborgen drijfveren in kaart

Een online dashboard & 24/7 data-analyse. De nieuw aan te werven managers worden vergeleken met de best presterende managers bij onze geabonneerde klanten.

Nog niet overtuigd?

Check onze referenties of ga naar Cases

Onze tests zijn inzetbaar voor

De selectie van medewerkers

De ontwikkeling op individueel niveau, met tips die bruikbaar zijn voor een persoonlijk ontwikkelplan

Ondersteuning bij verandering

(Management) teamontwikkeling

(voor meer informatie, kijk op teamstars.nl)

Sales selectie- of ontwikkeling

(voor meer informatie, kijk op salesstars.nl)

Maak kennis met het management

Frank Hazelzet

Partner Assessement & MD