Mozaïek Wonen

“Wat is iemand in de basis voor mens? Wat voor stijl heeft hij/zij, ook binnen een team? Inzicht hierin voegt absoluut wat toe, ook om een meer divers team te krijgen met mensen die elkaar kunnen aanvullen. Je hebt vaak al een bestaand team en wat erbij komt, moet wel matchen.” Conny de Haan werkte met de DISC, maar is overgestapt naar de Company Stars omdat deze sterker is en is zeer tevreden over het diepgaande inzicht in medewerkers en sollicitanten die zij door de rapportage verkrijgt.” – Conny de Haan, Adviseur P&O Mozaïek Wonen

Mozaïek Wonen

Mozaïek Wonen, gevestigd in het Groene Hart, is een toonaangevende middelgrote woningcorporatie. Met een indrukwekkende portefeuille van bijna 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug, Gouderak en Moordrecht, vervult Mozaïek Wonen een essentiële rol in het huisvesten van diverse doelgroepen.
De kerndoelstelling van Mozaïek Wonen is het bieden van passende huisvesting aan mensen met een beperkt budget en aan degenen die speciale aandacht en zorg nodig hebben. Het vervullen van deze missie vormt de basis van hun bestaansrecht en identiteit. Echter, Mozaïek Wonen gelooft dat haar rol verder gaat dan simpelweg het aanbieden van een woning.
In een steeds complexere en veranderende samenleving is er een groeiende behoefte aan een eigen plek waar mensen zich niet alleen prettig en veilig voelen, maar ook gezien en gewaardeerd worden. Mozaïek Wonen heeft deze behoefte geïntegreerd in haar missie; “Het verschaffen van een thuis aan onze huurders door middel van voldoende goede en betaalbare huisvesting aan mensen van alle leeftijden met een beperkt budget, evenals aan degenen die speciale aandacht en zorg nodig hebben voor hun huisvesting.’’

De oplossing

De Company Stars & Management Stars test wordt gebruikt bij de selectie en ontwikkeling van medewerkers, managers en C-level executives. Deze test biedt diepgaand inzicht in de unieke persoonlijkheid en verborgen motivaties van kandidaten, wat waardevolle aanknopingspunten biedt voor het selecteren van de juiste kandidaten en het bevorderen van hun groei en ontwikkeling.

Al geruime tijd is Deen de vertrouwde partner van Mozaïek Wonen op het gebied van assessments. Mozaïek Wonen investeert in het aantrekken, selecteren en ontwikkelen van de juiste mensen, waarbij ons ontwikkelassessment een essentiële rol speelt. Door middel van onze rapporten verkrijgen ze inzicht in het potentieel van hun medewerkers en ontvangen ze gerichte ontwikkeltips die direct praktische handvatten bieden voor verdere groei. Het diepgaande inzicht in de onderliggende motivaties van de Company Stars test is hierbij van onschatbare waarde. Deze test biedt zowel een objectief beeld van drijfveren als een zelfbeeld van de kandidaat. Het bespreken van beide beelden helpt om te begrijpen hoe iemand zichzelf ziet en wat hij of zij zou willen zijn, vergeleken met de daadwerkelijke drijfveren die hun gedrag sturen. Door openlijk het gesprek aan te gaan, kunnen we de kern van een persoon achterhalen en advies geven over waar ze het beste passen en waar ontwikkeling het meest effectief zal zijn. Onze filosofie is dat medewerkers het beste tot hun recht komen wanneer ze werk doen dat bij hen past.

Selectieadvies gebaseerd op drijfveren en competenties

Selectieadvies wordt gebaseerd op drijfveren en competenties. Afhankelijk van de groeifase en doelstellingen van de organisatie detecteren we talent en bieden we zeer concreet selectieadvies op basis van data, zoals de percentuele slaagkans, en/of concrete ontwikkelpunten per competentie. Op deze manier dragen we bij aan het creëren van sterke medewerkers en teams.

Alle genoemde acties en processen kunnen eenvoudig worden beheerd en uitgevoerd door HR en managers via het Company Stars-dashboard. Zodra een account is aangemaakt, begeleidt onze professionele supportafdeling u om het gewenste resultaat te bereiken.

Meer informatie over Mozaïek Wonen vindt u hier.